12 OCTUBRE, 30º TALL DE GRAN VIA A L´HOSPITAL DE BELLVITGE


Com ja sabreu a L'Hospital de Bellvitge portem lluitant contra les RETALLADES A SANITAT des-de el passat 6 d'Abril,tallant cada dimecres la Gran Via a l'alçada de l'Hospital de Bellvitge a les 13h. El proper 12 d'Octubre volíem aprofitar per compartir amb totes i tots vosaltres el que serà el nostre 30º TALL DE GRAN VIAvolíem aprofitar perquè a mes es un diafestiu, i molta gent que fa temps que voleu participar de aquesta lluita normalment els dimecres a les 13h esteu treballant.

També perquè pensem que las treballadores i treballadors de L'Hospital així com el Usuaris que han dut a terme aquesta lluita amb una constància imparable, mereixem que tothom i tot-dones els fem una mica d'homenatge per la seva constància,perquè aquesta lluita l'han dut a terme per tots nosaltres, pel nostre dret a la vida.
Es hora de que els hi fem suport, no us sembla?.

També us volem informar de que aquest 12 d'Octubre s'uneix a la nostre lluita ANONYMOUS, sí, sí, com ho sentiu.Anonymous també es usuari de la Sanitat Pública, i ja sabeu que ni oblida ni perdona.
Agrairem que feu màxima difusió d'aquest email, també annexem el cartell per si teniu possibilitat de penjar-lo on us sembli.

Gracies per tot.

No hay comentarios:

Publicar un comentario